Телефонни централи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.

За нас

ТЕЛЕКОМ КОНСУЛТ ДД ЕООД е създадено през 2016 година, като наследник на ТЕЛЕКОМ КОНСУЛТ ООД регистрирана през 2005 г., с предмет на дейност: “Консултации, проектиране, доставка, монтаж и цялостен следпродажбен сервиз на телекомуникационни системи”.

През 2007г. дейността се разширява с доставка, монтаж и сервиз на системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъпа, сестрински повиквателни болнични системи и компютърни мрежи.

През 2008г. към предлаганите услуги се добавят и GSM Gate устройства за разговори, достъп до интернет, пренос на данни и  SMS съобщения, както и  VoIP базирани системи за телефония, DECT VoIP безжични системи за разговори.
От 2009г. към дейността се добави и изграждане и подръжка на системи за сателитна и кабелна телевизия.
До момента, са доставени и монтирани  над 200 телефонни централи на различни обекти в страната.
Компанията има  бизнес-партньори в София, Пловдив, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора и Хасково. Всички предлагани от нас продукти са сертифицирани с необходимите декларации за съответствие.

Организации с филиали отдалечени едно от друго, могат да се възползват от широките технологични възможности предлагани от стандартни и VoIP системи при изграждане на мрежа от централи между офисите. Протоколът QSIG и SIP осигурява изграждането на хомогенни корпоративни мрежи с единен номерационен план и възможност за пренасяне на всички функции и услуги.